One Week Activity ;)

assalamualaikum ! *hujan lagi,lagi dan lagi =.=' harihari hujan boring ouh ! hesh ta baik izleen hujan rahmat Allah :)  okay.topic for today ; izleenmustafa dah addicted tahap MAXIMUM dgn indon sinetrone and she cant control it anymore ! for those who havent even ONCE watching any of their sinetrone go n watch ! youtube byk ;) haha. butbutbut,let me summarise the pros and cons of their sinetrone !

1st ) the good one is for guys,awek diorg cun ouh ! tak pcaya ? google sndiri laaa ;) haha.then,for girls sumpa ta tipu most of the guys are hot ! lagi" baim wong *cehh.over plus promote sbntar ;) bhaha xD

2nd ) acting diorg agak real laa.ta mcm malaysia.nanges bunyi bagai tapi air mata =.=' lgsung tade =.=' *pffft* tapi indonesians are like kalau baik,baik yang amat smpai rase nk bg pelempang pun ada kdg" ! lurus bendul -.- tpiii ! kalau jahat ! fuhh,Allah je tau mcm mane bgang nyer tgk die acting ! *dushdush .haha.

3rd ) here comes the bad one ! motif crite is all the same.ive been following 4 of their sinetrone in one time lpas tuu dalam sinetrone gerenti plus wajib ada ;

*heroin baik nak mati tahap dewa =.='
*org jahat yang GILA harta plus tak sedar diri
*org tua kaya yang tanak anak die kawen ngan org yg die tak jodohkan plus tak boleh date ngan org miskin
*hero ngan heroin mana pnah duk relax.gerenti ada org kacau relationship diorg

p/s smpai sini jela bole list.yg lain tgk sendiri lerr =.=' saya bukanlah sorg wartawan indon ! haha *nak jadi bole je ^^

4th ) the another bad effect u'll be getting when u r watching indonesians is ! gerenti korg ada darah tinggi =.=' geram nak mati ! heroin yang jahat manjang kena buli =.=' dush ! *naseb baik cuti seminggu.potential tv nak retak sbb kna bling ngan pingganmangkuk kurg.kalau lamala izleenmustafa duduk rumah.sahsah mak kna ganti tv ! bhaha xD pergh,tak sahla kalau korg tak menyumpahnyumpah kat actor or actress jahat dlm crite tuu ! haha.


hee xD nak jugak ! haha >.<

so till then my post for today :) enjoy ur hols while it last ! plus jgn lupa solat ;) assalamualaikum !

No comments:

Post a Comment

.post-footer { text-align: center; }