Topic which is debate-able :)

assalamualaikum ! adlina azman ! post ni SPECIAL buat kau ;) *sound check* nak debate huh ? korea vs indon ! *deyh.sape nak support negara sndiri.haha.bialaa* haha.eyh heloo ! TGK BAWAH !

adlina azman's :p

                                                                             vs

izleen's :p


MOTION IS ; indon is .BETTER.WAYYYY MUCH better than korea tauuu ! 
sbb sbb ;

1) kau tak tgk subtittle pun,at least okay. at least adalahh hang phm sikit" ni kalau korea ? ambik dictionary letak kat sblh pun belum tentu catch up kann kalau tetibe subtittle tade? :p

2) korea ni muka jambu ! kau tak perasan kee =.=' kalau pkai hairwig gerenti mcm prempuan ! kankankan ;p

3) *loading idea jap* ni aku kering idea btul dah ni.kau tuntut idea time hari ahad *esok je pun* haha.kita smbg dbate kat dorm okayy ? :) actor diorg lagi HOT ! bhaha xD *daripada ape ? SI WON ? baik BAIM WONG !
bhaha xD

okay dahdah :) aku tak larat dah nak debate pasal ni.ye punn dorg bukan dgr kita T.T baik suka mamat tempatan <3 ! kankankan ;)  heee xD till then ! assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

.post-footer { text-align: center; }