Meh Sini Den Nak Cito !

assalamualaikum.tittle is weird ? tak,anda masih dalam blog nur izleen.cuma hari ini dia nak berloghat kampung dia sekejap.so,sompono nogori den nak berentap di sotadium *stadium f.y.i,harini dio nak tulih dalam nogori sembilan jap hah ! takdo kojo den lah nak poi ke sotadium nun hah support neg9 bolawan dgn terengganu,oleh itu dio duduk jolah dopan tv ni ha smbil makan spaggheti omak dio masak and topokik terlolong sambil support ^^V *peace mak* apo-apo pun,solamatlah dokek nogori den and *wah,ada hati nak english lagi* tahniahlah masuk final :D den banggo sobab tu kampung den :D kalaulah sodaro den nampak den tulih gini gayo eh,fuhh,konpem dorg salute den :D to the footballers,i saw someone's banner in the stadium written pulun jang pulun.haha.ape ekau igt trngganu yo ada peteh ganu peteh ? ceyt,nogori den pun ado yo lah ! haha till then !

hah,cool tak my loghat :D den speaking punya english pun den inget kek kampung den lah :D

kampung ohh kampung :D




sorg pun tak kenal :p

No comments:

Post a Comment

.post-footer { text-align: center; }