The Future

I know it From the start. Tht this is going to happen.

RANDOM 86 :)


=='

ITS A FACT :O

yes, its a fact that im looking forward to go back to school, 
but yet, im aint ready to start it all over again :/ 
to face the reality and the total new surroundings
be strong and i'll just have to,


CUPCAKES :)







i cant eat it,so i post the pictures of it 
i miss eating it actually :')

RANDOM 85 :)

RANDOM 84 :)

RANDOM 83 :)



RANDOM 82 :)


alololo, apple lagi comel dari human being >.<

RANDOM 81 :)


anas,
what if i wear this type of shoes kalau kita keluar ? :O
hehe V(^^)V

In A Week Time :')

p/s taktak, this isnt my school shoes, our kasut sekolah is so huduh :/

yes, in another week, 'Cool School' is going to start so that means i,
can no longer sleep after subuh
can no longer wake up late
can no longer ask mak to cook anything for me for breakfast, lunch, tea or dinner
can no longer grab my phone once i open my eyes from my not-so-nice sleep in school
can no longer sleep late just to text with anas 
can no longer ask abah to send me anywhere to watch movies because im bored
can no longer have the chance to watch tv and record any movies that i like
can no longer write in my blog. eff :/
can no longer do anything, ANYTHING that i like 
aaaaand many more.
instead, i 
must wake up eff-ing early in the morning
must study hard, yeah, i know, spm tak senang yo -.-
must concentrate in class, no, no sleep please
must not check if there's anything under my table once i got into class because anas wont put anything down there anymore, HE'S NOT  EVEN THERE IN SCHOOL YA KNOW =='
must give my full commitment in studies, debate, and sigh, prefect :/
must ape lagi eh ? ==' banyaaak ooohh :O but im sure with one thing, imma bring my ipod to school, me dont care *looks away* how am i gonna live without it :O
semesta, bonda *yeah man, new headmistress*, teachers,  friends, new subjects,  aaaand 2012,

BE NICE WITH ME AND BE PERFECT AS 2011 YA ? :')

byebye 2011, me will miss you :'( *wiping tears*

One More :'(

Isaac Law :) - a friend of mine, a best friend i mean,
he's another person, who will be gone for almost 2 months 
brothaaa, aku nak gila dgn sape doh kalau bukan dgn kau :/
ish, take care isaac :'( 
balik cepat doh =='

Im Bored :/


and i sleep, sleep aaaaand sleep all the day.
and same goes to Anas Azfar ==' haha

TIME 0913 :')


♥ 


♥ 

all the hardworks pays off :') fiuhh~

our position in sbp doesnt matter :) as long as we're still together,nothing can let us down
buckle up our sit belt for the whole ride of journey all the way till SPM
PMR is just a laa-laa, mainan sekolah
8a's tak 8a's, spm is our future ^^
lets kick it together guys (Y)
me lalalala-love TIME 0913 ♥ 
Together In Making Excellent 

Haih :/

Last Shot in High School --> S P M 
*GULP*

Best Nieces Ive Ever Had :)


alhamdulillah, i managed to get 8A's :)
and here is one of the priceless present i received, a very KIND nieces :')
ipad and samsung galaxy doesnt matter dah, because family is the priority.
alya,layla and ariana,
me love u guys V(^^)V

I Wish Nothing But The Best :)


may we get what we want :) amin

:')

Memories :')







i found le card when i was helping mak to clean up my house. i found it in the cupboard :')  
yeah, abah still keeping it safely.
well, yes i wrote this when i was 6 in 2002 :D
why is my name written there is different, is because IZLEEN NUR IRINA was supoosed to be my name.
tapi mak doesnt want it. she says its too panjang and nnti tak muat IC ==' mak, mak
but then abah love to call me irina instead, when i was small.
till now sometimes ^^
haha. imma so cute once ^^
but now, im EVIL v(^^)v 
sorray mak, abah :D

What True Friend Really Means

Assalamualaikum :) so, nisa, post ni ceq post special untuk hang. aku guna bahasa melayu sebab almaklumlah, kau kan dah dekat London. Kot-kot kau dah lupa mcm mane bahasa melayu tu kan ? mcam nilah eh :) haha .kat sana kau kawan dgn santa claus je ^^ mana ada kawan melayu yg baik hati dan penyayang mcm aku. mwehehehe. so, ingat tak sebelum ni kita pernah jumpa kan ? and aku dah kata nak hntar kau kat klia :') tapi, tak ada rezeki lah babe. so ini jelah bekalan aku untuk kau time kau dkt London ^^V post ni consist of ;

♥ macam mana kita start kawan ?
♥ ape jadi bila kita kawan ?
and lastly, adalaaaah~ kau bace jelah ye dok ? :p

firstly, *pnjg aku kena type ni*
kita start kawan...erm, entoh ler. tibe rapat kankankan ? sebab ? yes, prefect. thanks lah kat cikgu yg approve permohonan kita nak jadi prefect. sebab diorg, kita rapat :') sampai sekarang aku pelik dgn keadaan kita time f1. lain kelas, lain dorm. but, despite of that, kita rehat, kita jaga kelas, kita buat segala benda together . hah, kat dorm :) igt dbkl ? bhaha xD manjang kalau stay up, muka kau, aku, penyu.aku nak kau tau nisa, kalau takde kau lah enn, aku tak dapat result gempak tau ? *gempak ke* haha. boleh-blah-lah-jugak-result aku :p 1st periksa aku number 25 :p teruk, tpi sejak kawan kau, naik 17 and lastly naik num 10. yeah, kenangan 2 al-biruni. kelas yg sepatutnya diam dan sentiasa belajar. tapi disebabkan, ada kau,aku, endang, penyu.roboh kelas tu bhai ==' hah ! bedu~ kekasih gelap kau :D hehe. time f2 nilah byk sejarah hitam, putih kau dgn aku. yg atas ni, aku cerita baik2 je kan pasal kita. meh sini yg jahat pulak ^^ kau dgn aku penah gaduh. bila "hot-tempered" jumpa "hot-tempered" jadilah double "hot tempered" gegar pintu kelas, jerit sini sana *dhla tgh jaga kelas* bhaha~ lawak bongok ==' malu je dgn junior. tp last2 kau mintak maaf dkt aku kat mana nisa ? dekat DEPAN TANDAS zuhal. bhaha~ kalau exam aje, tidur pukul 4 bagai ==' bengkak mata. lepas tu kau pulak ada zaman kejatuhan result jugak en ? sebab ? angau dengan nas ==' pffft, cinta tak kesampaian kunun *haktuih* haha. habis zaman f2.masuk zaman f3.kejap, kau manada dah ==' kau pindah.bongok ! yg buat kelas bising thun ni aku dgn endang je ah. endang pun angkat kaki.tinggal aku ==' cissdale. haha. tapi, pindah tak pindah kau, ada hati lagi nak gaduh ngan aku :p sebab ? aku tanak jumpa kau kat luar ==' bongok sekali lagi ==' haha.tp lastly, kau maafkan jugak aku yg tak-bersalah-langsung-kot. haha.then kita keluar.dua kali je en ? tapi ada jugak kau dtg sekolah.tkejutkan aku dpn dorm aku.dahlah aku tgh lipat baju ==' haish. 

so, cukuplah en aku cerita sejarah kita.bukan ape, mana tau kau rindu aku ke en ? baca jelah balik. ni lah post paling panjang aku tau dok ? 

so, ini dia last stage.

nnti en, kat sana manada food malaysia en ? nak bg sng kaulah en, kau tak payah nak google2 gmbr food malaysia dah. kau bukak sini, dah nmpak.aku bg 5 foods jelah eh ? 

1st - ni nasi goreng tau ? resipi, kau cari sendiri ==' 


yg ni pulak satay ^^


ni namanya nasi impit dgn kuah kacang. time raya je makan, 
time chrismast, kau makan pokok je dahlah :p



yg ni pulak kuah kari. makan dgn nasi, kalau makan dgn roti pun boleh ^^
kau nak tau resipi, kau p tnya malinee ke, vicky ke. haha !


lastly, yg ni pulak ikan patin ^^ fav aku. bhaha.


done, so nisa, kau rasa rindu kat malaysia nnti, kau lwt jelah blog aku ye ?
nisa, though kita jauh, kau dah kat seberang sana, aku still stuck dkt raub je hah,
tp, kau still kwn baik aku :')
kau jgn nak terharu pulak eh bace blog aku ?
tak kuasa aku~
haha. ingat, kat sana nnti negara org tau ? behave, jaga nama baik family, ingat Allah. paling penting, tolong weh, aku nak tgk kau berkeluarga. so jgn jadi mcm ARIFF ALFIAN. bhaha xD kahwin jemput aku :p post aku satu santa claus yaww ? eh jap, ni lagi penting JANGAN LUPA AKU !  haha ;)
bye nisa, i'll miss you setiap kali pg curve :') lalau rumah kau pg gulam mee.haish
i love you kmbing.
lots of love,hugs and kisses ♥ ♥ 
-nur izleen binti mustafa- kawan hang smpai mampus. haha ;D


curve 2011 :')



This Week's Resolution ;)



2 days more and im getting mad and mad and mad 
So tomorrow, i'll be heading to Kuala Lipis to visit my aunt 
On Thursday, i'll be receiving my PMR result at school *gulp*
And on Friday, yeah, its balik kampung time (Y)
wait, bila nak get ready barang sekolah and stuffs ? :O 
no i dont want to get ready pun :p hee :D

Thank God


yes, im normal now.
me love to eat V(^^)V
and appetite, please dont run away again okay ?

Take Care :)

r>

nothing much to write here,
because ive text u a very long text
so, take care there 

RANDOM 73 :)

RANDOM 72 :)

RANDOM 71 :)

RANDOM 70 :)


anas, u better hold me back from him :D
damn, he's too hot T.T
i can die now =='

RANDOM 69 :)



how technologies change the world =='

RANDOM 68 :)

Thank You :)

abah, mak, thanks for asking me to listen to this song :')




and this song is so cool (Y)



Ze Girls :)








mak aaai, i look so retarded :/
all in all, i had fun with them :) aaaand, puss in boot was so freaking bloody adorable (Y) haha
.post-footer { text-align: center; }