What True Friend Really Means

Assalamualaikum :) so, nisa, post ni ceq post special untuk hang. aku guna bahasa melayu sebab almaklumlah, kau kan dah dekat London. Kot-kot kau dah lupa mcm mane bahasa melayu tu kan ? mcam nilah eh :) haha .kat sana kau kawan dgn santa claus je ^^ mana ada kawan melayu yg baik hati dan penyayang mcm aku. mwehehehe. so, ingat tak sebelum ni kita pernah jumpa kan ? and aku dah kata nak hntar kau kat klia :') tapi, tak ada rezeki lah babe. so ini jelah bekalan aku untuk kau time kau dkt London ^^V post ni consist of ;

♥ macam mana kita start kawan ?
♥ ape jadi bila kita kawan ?
and lastly, adalaaaah~ kau bace jelah ye dok ? :p

firstly, *pnjg aku kena type ni*
kita start kawan...erm, entoh ler. tibe rapat kankankan ? sebab ? yes, prefect. thanks lah kat cikgu yg approve permohonan kita nak jadi prefect. sebab diorg, kita rapat :') sampai sekarang aku pelik dgn keadaan kita time f1. lain kelas, lain dorm. but, despite of that, kita rehat, kita jaga kelas, kita buat segala benda together . hah, kat dorm :) igt dbkl ? bhaha xD manjang kalau stay up, muka kau, aku, penyu.aku nak kau tau nisa, kalau takde kau lah enn, aku tak dapat result gempak tau ? *gempak ke* haha. boleh-blah-lah-jugak-result aku :p 1st periksa aku number 25 :p teruk, tpi sejak kawan kau, naik 17 and lastly naik num 10. yeah, kenangan 2 al-biruni. kelas yg sepatutnya diam dan sentiasa belajar. tapi disebabkan, ada kau,aku, endang, penyu.roboh kelas tu bhai ==' hah ! bedu~ kekasih gelap kau :D hehe. time f2 nilah byk sejarah hitam, putih kau dgn aku. yg atas ni, aku cerita baik2 je kan pasal kita. meh sini yg jahat pulak ^^ kau dgn aku penah gaduh. bila "hot-tempered" jumpa "hot-tempered" jadilah double "hot tempered" gegar pintu kelas, jerit sini sana *dhla tgh jaga kelas* bhaha~ lawak bongok ==' malu je dgn junior. tp last2 kau mintak maaf dkt aku kat mana nisa ? dekat DEPAN TANDAS zuhal. bhaha~ kalau exam aje, tidur pukul 4 bagai ==' bengkak mata. lepas tu kau pulak ada zaman kejatuhan result jugak en ? sebab ? angau dengan nas ==' pffft, cinta tak kesampaian kunun *haktuih* haha. habis zaman f2.masuk zaman f3.kejap, kau manada dah ==' kau pindah.bongok ! yg buat kelas bising thun ni aku dgn endang je ah. endang pun angkat kaki.tinggal aku ==' cissdale. haha. tapi, pindah tak pindah kau, ada hati lagi nak gaduh ngan aku :p sebab ? aku tanak jumpa kau kat luar ==' bongok sekali lagi ==' haha.tp lastly, kau maafkan jugak aku yg tak-bersalah-langsung-kot. haha.then kita keluar.dua kali je en ? tapi ada jugak kau dtg sekolah.tkejutkan aku dpn dorm aku.dahlah aku tgh lipat baju ==' haish. 

so, cukuplah en aku cerita sejarah kita.bukan ape, mana tau kau rindu aku ke en ? baca jelah balik. ni lah post paling panjang aku tau dok ? 

so, ini dia last stage.

nnti en, kat sana manada food malaysia en ? nak bg sng kaulah en, kau tak payah nak google2 gmbr food malaysia dah. kau bukak sini, dah nmpak.aku bg 5 foods jelah eh ? 

1st - ni nasi goreng tau ? resipi, kau cari sendiri ==' 


yg ni pulak satay ^^


ni namanya nasi impit dgn kuah kacang. time raya je makan, 
time chrismast, kau makan pokok je dahlah :p



yg ni pulak kuah kari. makan dgn nasi, kalau makan dgn roti pun boleh ^^
kau nak tau resipi, kau p tnya malinee ke, vicky ke. haha !


lastly, yg ni pulak ikan patin ^^ fav aku. bhaha.


done, so nisa, kau rasa rindu kat malaysia nnti, kau lwt jelah blog aku ye ?
nisa, though kita jauh, kau dah kat seberang sana, aku still stuck dkt raub je hah,
tp, kau still kwn baik aku :')
kau jgn nak terharu pulak eh bace blog aku ?
tak kuasa aku~
haha. ingat, kat sana nnti negara org tau ? behave, jaga nama baik family, ingat Allah. paling penting, tolong weh, aku nak tgk kau berkeluarga. so jgn jadi mcm ARIFF ALFIAN. bhaha xD kahwin jemput aku :p post aku satu santa claus yaww ? eh jap, ni lagi penting JANGAN LUPA AKU !  haha ;)
bye nisa, i'll miss you setiap kali pg curve :') lalau rumah kau pg gulam mee.haish
i love you kmbing.
lots of love,hugs and kisses ♥ ♥ 
-nur izleen binti mustafa- kawan hang smpai mampus. haha ;D


curve 2011 :')



No comments:

Post a Comment

.post-footer { text-align: center; }