WORLD SCHOLARS CUP

Assalamualaikum, hi, harini saya nak tulis bm untuk blog saya. hal ini kerana saya bosan tulis dlm english. tiada variasi betul ._. okay, insyaAllah pada hari khamis saya akan ke bangkok untuk menyertai pertandingan *drumrolls* WORLD SCHOLARS CUP. one of the best debate will be held there. im so happy can die. heh :P tertulis english, maaf :) selain itu, saya juga ingin update pasal results saya. alahai, amat menyayat hati. tapi tak mgapa, hidup kena bersyukur. oleh itu, saya amat bersyukur dengan keputusan saya ^^V daripada 7a's saya jatuh tergolek kepada 5a's. hmm, sedih lagi sekali. hanya results sejarah je yg undefined skrg ni. Harap2 saya dapat a. a- pun dah bersyukur kerana sejarah itu mmg musuh ketat saya >.< saya rela buat berbillion soalan addmaths daripada jwab 40 soalan sejarah yg bulat2 tu. lagi apa eh...pemilihan kapten zuhal tgh in progress, pray hard, work hard, itu je yg saya mampu lakukan. yg lain terserah lah kpd ssiapa yg berkenaan. and to anas, get well soon, and take care in um. i love you :) and abah pula, selamat hari bapa ! :) sekian xx

No comments:

Post a Comment

.post-footer { text-align: center; }